Wat zijn Waxmelts?

 

 
De Waxmelts van Hip Style maak ik zelf met veel liefde, en dat ruik je...Met 100% topkwaliteit zuivere eco-Soywax, met een plantaardige A-klasse geurolie. Tevens zijn ze niet getest op dieren, milieuvriendelijk en kinderhandjesvrij.. De Waxmelts van HIP Style zijn een veilig alternatief voor geurolie en geurkaarsen op parafinebasis. En door de eco-soywax branden ze wel 50% langer. Ze drogen niet in en spetteren niet. Toch een beetje gemorst? Met warm water is het heel gemakkelijk te verwijderen.

Hoe gebruik je waxmelts?

De Waxmelts worden in cups aan u geleverd,  (10cc) ook bekend als het bekende sambalpotje.De wax laat zich makkelijk uit de cup verwijderen. Deze plaats je in een geurbrander. De geuren verspreiden zich gemiddeld 8 tot 10 uur. Hoe dichter de vlam onder het bakje wordt geplaatst hoe intenser de geur. Wij gebruiken zelf de waxinelichtjes met de duur van 2 uur. Gebruik van waxinelichtjes met de duur van 8 uur raden wij af deze kunnen tekenen van kleine scheurtjes in je geurbrander geven met name bij de kleinere geurbranders.
Er is uiteraard ook variatie in geur; de een ruikt sterker dan de ander. Zodra de vlam onder de brander wordt gedoofd, stolt de wax. Je kunt de wax meerdere keren smelten, tot deze geen geur meer verspreid. Laat je brander met waxinelichtje nooit onbeheerd aan staan.

(Tip: brand kort een waxinelichtje onder de wax om deze makkelijk uit de brander te verwijderen.)

Parfum voor je interieur

De geuren die door Hip Style worden verkocht zijn gebaseerd op de bekende designer merken en dragen soortgelijke namen. Ze zijn qua geur bijna niet van de echte te onderscheiden. Heb je een vraag over een geur of ben je op zoek naar een bepaalde geur? Stuur mij dan een bericht en dan help ik je graag verder. Zo kun je in het hele interieur of iedere andere ruimte van je favoriete geur genieten! Je kunt de wax ook in een organza-zakje in je kledingkast bewaren om zo je kleding ook een heerlijke geur te geven.

Cadeau voor jezelf of iemand anders

De Wax Melts van HIP Style worden (zoals de naam al zegt) in een hippe stijl verpakt. Ik maak diverse cadeaupakketten en verkoop ook de bijbehorende branders. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk de foto’s in de shop om ideeën op te doen.

 

  

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Hip Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel