Over Hip Style

Hoe ik begonnen ben?

Allereest zal ik mezelf even voorstellen, ik ben Tamara, het gezicht achter deze webshop. Ik woon in Leusden met mijn man en 3 kinderen. Ben dol op reizen en verder probeer ik veel te sporten; hardlopen, kettlebel en bootcamp. Met de nadruk op ‘probeer’, het lukt me qua tijd niet altijd ;-) Oh'ja en eten, dan vooral uit eten, dat is toch echt mijn hobby. 

Vaak wordt er gevraagd hoe ik begonnen ben met de webshop. Nou heel eerlijk, dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling... Lees verder.

 

Soms komen er dingen op je pad... Ik ben dol op geuren en al helemaal op geuren voor in huis. Zij geven mij altijd een fijn, gezellig en huiselijk gevoel. Ik kocht mijn geuren altijd bij een vriendin van mijn schoonzus. Tot ik tot mijn grote verbazing op Facebook las dat ze er mee ging stoppen. Hoe kom ik nu aan mijn fijne geuren, dacht ik! Want ik was er nogal verslaafd aan geworden.

Dat was het moment dat ik dacht nu ga ik het zelf maken, zodat ik ons huis lekker naar mijn favoriete geuren kon laten ruiken. Ik was nog maar net begonnen en de vraag kwam al of ik ook wat voor mijn vriendinnen kon maken. Er waren zelfs al geuren besteld. Ik had bedacht dat het leuk zou zijn om een aantal geuren te maken en deze dan aan te bieden via Facebook, dat liep al snel uit de hand. Inmiddels heb ik een geheel assortiment aan geuren. 

Ik haal ontzettend veel plezier uit het maken van geuren en ook uit het bedenken van leuke kadosetjes of relatiegeschenken voor bedrijven. Krijg veel energie van jullie mooie feedback en de regelmatig terugkerende klanten. Ik ben dol op jullie leuke en lieve berichtjes!
Vooral wanneer er aangegeven wordt: 'Het is weer op, kan niet zonder. Kan je weer een lekker pakketje voor me maken'. Een vaak gebruikte opmerking. 

Zo fijn dat jullie ook zo genieten van mijn geuren. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer van mij weten, stuur gerust een berichtje. Vind je het leuk om eens te spieken achter de schermen en de nieuwste producten als eerste te zien? Volg me dan via Facebook of instagram.

Liefs,Tamara 

 

 

© 2018 - 2024 Hip Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel