PARFUMGEUREN - MANNEN

Naast de parfumgeuren voor dames ook heerlijke geuren voor mannen.

Heerlijke geuren geinspireerd door designers parfums..

De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren geïnspireerd op de bekende designer parfums. Ze hebben soort gelijke namen. Wil je weten op welke geur deze geïnspireerd is of dat ik jouw favoriete geur heb mail mij gerust even. Ik help je graag..

 

Kies 20 of meer van je favoriete geuren en ontvang 3 bestsellers geuren kado!! Gebruik bij het afronden van je bestelling de actiecode: ACTIE+3

De bijbehorende Waxmelts branders vind je hier.

 

*De parfum op mijn lijsten zijn synoniemen van de originele parfums.
De originele parfumnamen en de namen van de ontwerpers zijn enkel en alleen gebruikt om de geurnoot van mijn producten te omschrijven.
*De originele namen zijn gecertificeerd bij de licentiehouders en beschermd bij de wet.

 • mannengeur

  Invictess
  Invictess

  INVICTESS DE INTERIEURGEUR VOOR MANNEN.Een heerlijke aquageur, geinspireerd door de geur van Paco R. Een lichte en frisse samenstelling.

  De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren geïnspireerd op de bekende designer…

  € 1,00
 • Savage
  Savage

  SAVAGE DE MANNENGEUR IN JE INTERIEUR.Deze geur is heerlijk, een frisse en aromatisch geur van o.a citrusvruchten en peperbesjes, geinspireerd door de geur van Dioore. Genieten dus!

  De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren…

  € 1,00
 • mannengeur

  Bottol- man
  Bottol- man

  DE INTERIEURGEUR VOOR MANNEN

  De naam zegt het al Bottol ;-) Geinspireerd door Hugo's Bosss, een heerlijke stoere houtachtige geur. De nog steeds razend populaire geur voor mannen.

  De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren…

  € 1,00
 • mannengeur

  Gio di
  Gio di

  DE INTERIEURGEUR VOOR MANNEN.Deze geur komt echt tot z'n recht in uw woonkamer, de heerlijke knuffelbare en warme mannengeur geinspireerd door de geur van Armansie Aqua.

  De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren…

  € 1,00
 • mannengeur

  Pour homme
  Pour homme

  DE INTERIEURGEUREN VOOR MANNENPour Homme een klasieke geur in de prachtige stoere mannenfles, geinspireerd door JP Galtjee. Deze stoere en zacht poederigachtige mannengeur is echt mijn favoriet.

  De geuren van Hip zijn heerlijke…

  € 1,00
 • Fafrenheitt
  Fafrenheitt

  DE INTERIEURGEUR VOOR MANNENFarenheitt wat een stoere tikkeltje eigenwijs en misterieus, vind ik deze geur.Hij laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Geinspireerd door de geur Dijoore zeker een aanrader.

  De geuren van…

  € 1,00
 • mannengeur

  Patchoulli
  Patchoulli

  DE INTERIEURGEUR VOOR MANNENEen nostalgische geur voor de echte liefhebber, zij zullen de geur gelijk herkennen, een licht zware en frisse geur dor de toevoeging van munt. Met deze geur droom je heerlijk weg terug in de tijd van…

  € 1,00
 • Lovely Hamam
  Lovely Hamam

  Een frisse mintgeur! Met deze geur kan je je heerlijk ontspannen. Een combinatie van pepermint, spearmint en een tikje paarse bloemtjes. Herkenbare geur als je wel eens in een hamam bent geweest.

  € 1,00
 • He & She
  He & She

  Heerlijke geur met een knipoog, hij is namelijk unisex. Zowel een parfum geur voor mannen als voor vrouwen. Verrassend lekkere geur. One Calvinn

  De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren geïnspireerd op de bekende…

  € 1,00
 • mannengeur

  Jooooooop
  Jooooooop

  POUR HOMME DE INTERIEURGEUR VOOR MANNENHeerlijk deze geur Jooooooop. Haal er wat O's vanaf en je hebt de naam van de geur. Een heerlijk warme frisse geur.

  De geuren van Hip zijn heerlijke interieurgeuren geïnspireerd op de…

  € 1,00
© 2018 - 2024 Hip Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel