Algemene Voorwaarden

HIP
Kvk 7022889
(geen bezoekadres)
Damreesche Spoor 53
3832 KS Leusden

Algemene voorwaarden
Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Auteursrecht/gebruikslicentie
Al het materiaal (foto`s, kaarten, etc) is gemaakt door HIP, tenzij anders aangegeven. Wil je kopiëren, in welke vorm dan ook, contact de auteur dan eerst voor toestemming. Wil je materiaal delen met anderen, via de social media of vermelden op je website? Leuk en mag, mits dit in de oorspronkelijke vorm gedaan wordt met de bronvermelding en vermelding van: HIP Wax Melts.

Levering
Het kan voorkomen dat het bestelde artikel niet meer voorradig is. Hiervan stellen wij je op de hoogte.

Bezorgen
Bestelling wordt bezorgd door PostNL na ontvangst betaling (via IDEAL; binnen 1 - 2 werkdagen). Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en de verzender kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen via email.

Bezorgkosten
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland of ander EU land.

Privacy
Persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). De uitgebreide Privacyverklaring is via de link in de Footer of via de contactpagina van de webshop te vinden.

Retourneren
Voor aankopen ontvangen per post geldt een zichttermijn van 5 dagen. In deze periode kan je je bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Verplicht is een begeleidend schrijven met ordernummer en betaalgegevens.

Betaling
Wij maken gebruik van IDEAL (zonder extra kosten).(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2021 HIP Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel