Verzending & bezorging

Bij HIP is het altijd een feestje om je bestelling uit te pakken!

Verzenden

HIP verzendt haar pakketjes met de diensten van PostNL in Nederland, Belgie en Duitsland. Wil je je bestelling in een ander land laten bezorgen? Dat kan! Neem dan even contact op info@hipstyle.nl dan help ik je graag verder.

HIP begrijpt dat je graag zo snel mogelijk van je bestelling wil gaan genieten en doet er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden in ieder geval binnen 1a 2 dagen. De in het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Elke bestelling krijgt een Track & Trace code waardoor je gemakkelijk de status van je bestelling kunt volgen. Zodra je pakketje is aangekomen in het sorteercentrum van Post NL ontvang je hierover een E-mail. Je pakketje kan een brievenbuspakketje zijn of een postpakketje; uiteraard afhankelijk van de grootte van jouw order. Een brievenbuspakketje kost  €4,25 en een postpakketje € 6,95 in Belgie en Duitsland €9,00. Wanneer het een brievenbuspakketje is, is het niet van belang om thuis te zijn bij aflevering.

 

Afhalen

Indien je ervoor kiest om je bestelling af te halen in Leusden komen de verzendkosten te vervallen. Een bestelling afhalen kan enkel op afspraak, je kan dan een mail sturen naar info@hipstyle.nl voor een afhaalafspraak.

 

Betalingen

Bij HIP kan je op de vogende manieren afrekenen;

Binnen Nederland kun je je betaling middels iDeal voldoen.Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Voor Belgie geldt de betalingsmethode Bancontact/Mister Cash. Voor Duitsland kun je met SofortBanking/DIRECTebanking  je betaling voldoen.

 

Vooraf overmaken

Bij vooraf overmaken vermeld je altijd je ordernummer. Je bestelling wordt in behandeling genomen, zodra de betaling ontvangen is.

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Hip Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel