Uitleg aroma diffuser en geurolie

Aroma Diffuser is een luchtbevochtiger en geurverspreider


Heerlijk voor de verspreiding van je favoriete geur in huis, kantoor of je winkel of misschien neem jij hem wel mee naar je eigen schoonheidssalon. Met je favoriete parfumgeur kies jij de geur en de gewenste sfeer. 

Een aroma diffuser helpt je huis fris en vrij van geurtjes te houden,tevens helpt het de luchtvochtigheid op peil te houden. Voeg je favoriete geurolie aan het water toe en geniet.  Geniet en zie hoe de verneveling je ruimte vult met jouw favoriete geur.

Onze aroma diffusers hebben een waterreservoir met varierende inhoud qua model zodat je 2 tot 8 uur lang kan genieten van de heerlijke geur uit de aroma diffuser. Afhankelijk van de intensiteit van de geur zelf en hoe sterk jij het zou willen raden wij aan om er tussen de 5 en 15 druppels in te druppelen makkelijk met het pipetje uit ons flesje. Daarnaast hebben we aroma diffusers die geschikt zijn voor ruimtes van 15-25 m². Hierdoor is een aroma diffuser niet alleen ideaal voor in de woon- en slaapkamer, maar ook voor gebruik in andere ruimtes denk eens aan je eigen badkamer je kan met je geuren een heerlijke welness maken, gewoon thuis!

Door middel van kleine, frequente trillingen ontstaat er een koude verneveling en verspreid je diffuser een luchtvochtigheid en een heerlijke geur. Door de trillingen blijven de moleculen van de geurolie intact waardoor de geur tot z'n recht komt. Afhankelijk van de geur kan het ook een therapeutische werking hebben. Zo kan het je helpen goed te ontspannen en tot rust te komen met de geur Sinaasappel, en kan je stress verminderen doordat je je beter kan ontspannen. Of juist een opwekkend en vrolijk effect met de geur Passionate kiss, kaneel of Crisp morning air. De geur Sauna/hamam, en lemon openen de neus en bevorderen de ademhaling.  Of voel je gewoon heel fijn door je favoriete parfumgeur, elk wat wils.

De aroma diffusers passen in elk interieur.
De aromadiffusers  zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zo is er altijd wel een die je mooi vindt.

© 2018 - 2024 Hip Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel